SPA CENTAR: +381 (0) 64 8836 164 RECEPCIJA: +381 (0) 64 8836 163 hotelmilmari@gmail.com
PROVERITE RASPOLOŽIVOST Subscribe

prromo_ponude

PRIJAVITE SE ZA OBAVEŠTENJA O PROMO PONUDAMA

Milmari Kopaonik je potpuno nov hotelsko-turistički kompleks na obroncima Kopaonika, lociran u Vikend naselju, na regionalnom putu Kopaonik-Raška. Ono čime Milmari pleni jesu moderno i funkcionalno opremljene smeštajne jedinice sa posebnim naglaskom na tople tonove boja koji su prisutni u enterijeru što gostu pruža doživljaj porodične atmosfere.

Pored izuzetno udobnih soba, našim gostima su na raspolaganju svi sadržaji Wellness centra. Stručno i uvek ljubazno osoblje će se potruditi da kroz korisne savete o upotrebi sadržaja wellness-a, različite vrste masaža, učini Vaš boravak nezaboravnim iskustvom.

A nakon relaksacije uvek ste dobrošli u jedan od naših restorana gde ćete imati prilike da uživate u specijalitetima kako domaće tako i internacionalne kuhinje. Milmari misli i o svojim najdražim gostima. U okviru kompleksa postoji i igraonica za decu sa svim potrebnim rekvizitima u kojima će deca uzivati.. Očekujemo Vas!

Rezervišite na vreme!

Rekli su o nama

Apsolutno sve pohvale za Milmari! Lep hotel, veoma čist i uredan, sa lepom atmosferom i ljubaznim osobljem. Opuštajući spa centar i lep unutračnji bazen, ali svakako moj favorit je otvoreni bazen sa najlepšim pogledom! Videćemo se ponovo uskoro sigurno!

Natalija Ignjić, Gost

Ljubazno osoblje, čista i uredna soba, veoma lep spa&welness, bazeni, hrana za svačije nepce, pristupačne cene…sve pohvale, divno smo se proveli!!!

Marija Kolarski, Senior Business Support Officer у Srbijagas

Sve pohvale za osoblje hotela Milmari! Hotel je izvrstan,hrana je raznovrsna i ukusna, spa centar odličan, prevoz do skijališta takodje odlično organizovan! Osjećali smo se kao da smo u hotelu sa 5*. Vidimo se ponovo!

Aleksandar Janković, Gost, Doboj

Svaka čast!!! Oduševljeni smo apsolutno svime. Idealna lokacija, čisto, pod konac, osoblje izuzetno ljubazno, hrana raznovrsna i fenomenalna. Raj za dušu i telo!!! Maserke odlično rade svoj posao! Topla preporuka svima!

Jasmina Perišić, Teaching Assistant у Univerzitet Union - Nikola Tesla

Milmari Nekretnine Kopaonik

Pogledajte novi website