SPA CENTAR: +381 (0) 64 8836 164 RECEPCIJA: +381 (0) 64 8836 163 hotelmilmari@gmail.com
PROVERITE RASPOLOŽIVOST Subscribe

Izvod iz kućnog reda

1. Prilikom preuzimanja apartmana/studia/sobe molimo Vas prekontrolišite ispravnost svih aparata i proverite inventar prema inventarskom listu.

2. Prilikom preuzimanja apartmana/studia/sobe ulazite u generalno ocišćen studio /apartman /sobu. Vaši kreveti su namešteni. Kupatilo je oprano dezinfekcionim sredstvom.

3. Tokom Vašeg boravka higijenu održavaju sobarice (uključujući i iznošenje smeća). Posteljina se menja na svakih 5 dana boravka.

4. Kada izlazite iz studia/apartmana, Vas ključ mozete ostaviti na recepciji ili ga poneti sa sobom.

5. Svako neprijavljeno lice koje je zatečeno u apartmanu/studiu/sobi podrazumeva prijavu nadležnom organu. Korišćenje apartmana/studia/sobe je dozvoljeno samo gostima evidentiranim u rooming listi ili voucher-u.

6. Dragocenosti i novac nosite sa sobom, ili ih deponujte u sef na recepciji. Milmari ne preuzima nikakvu odgovornost za stvari odnosno vrednosti koje nisu predate na čuvanje recepciji uz potvrdu.

7. Zabranjen je boravak životinja u apartmanu, sobi, studiu.

8. Zabranjeno je unositi lako zapaljive i eksplozivne predmete, kao i materijal i stvari sa jakim i neprijatnim mirisom. Pranje rublja, sušenje i peglanje u sobi nije dozvoljeno.

9. Gost je obavezan da nadoknadi štetu ako je prouzrokuje na stvarima, instalacijama, aparatima ili nameštaju.

10. Gosti su dužni da poštuju noćni odmor od 22:00h do 7:00h i dnevni odmor od 15:00h do 18:00h

* Usluge smeštaja plaćaju se unapred ili po izvršenoj usluzi.

* Smeštaj se zaračunava za puni dan, računajuci od 12:00h jednog dana do 10:00h drugog dana. Zadržavanje sobe posle 10:00h povlači plaćanje iste još za jedan dan.

* Odlazak odnosno otkaz sobe, mora se prijaviti na recepciji najkasnije do 09:00h.

Direktor
Bojan Premović